Årskortet 2023: en hyllning till Ivan Turina

2022.09.28, kl 10:00
Säsongen 2023 har det gått tio år sedan vi hastigt förlorade Ivan Turina. Ett decennium av saknad. Men Ivan är fortfarande med oss. Varje andetag, varje natt och dag. För att hedra Ivan Turinas minne pryder han det här årskortet. Som en påminnelse om livets skörhet gör även Hjärt-Lungfonden det.

Annons:

Den 2 maj 2013 avled Ivan Turina i sömnen, endast 32 år gammal. Dödsorsaken skulle visa vara ett medfött hjärtfel.

Ivan lämnade ett stort tomrum efter sig, men hans minne lever starkt kvar i den Allmänna Idrottsklubben. På läktaren. I omklädningsrummet. Genom supportrar och forna lagkamrater.

Ivan Turinas minne har hedrats på många sätt genom åren. Bland annat skulle tragedin komma att väcka ett samarbete mellan AIK Fotboll och Hjärt-Lungfonden. Sedan 2021 tituleras organisationen officiell välgörenhetspartner och genom olika initiativ har AIK:s supportrar bidragit till att mer än 700,000 kronor har samlats in till forskningen om hjärt- och lungsjukdomar.

Säsongen 2023 pryds årskortet av Ivan Turinas porträtt. Dels för att hedra minnet av en stor AIK:are, men också för att uppmärksamma det livsviktiga arbete som Hjärt-Lungfonden bedriver. Med mer forskning kan människor få ett längre och friskare liv. På den här sidan kan du bidra till AIK Fotbolls insamling genom att skänka valfri summa.

Onsdagen den 28 september startade förnyelseperioden för årskortsköp till herrlagets säsong 2023. Förtursperioden pågår till den 27 november 2022 kl 23:59. Kl 10:00 dagen därpå öppnar nyförsäljningen sedan upp.

Allt om årskort har vi samlat på den här sidan. Där hittar du även information om de olika sektionerna.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll