AIK Fotboll - starkaste idrottsklubben i Sverige

Som partner till AIK Fotboll associeras ni inte bara med den starkaste idrottsklubben i Sverige – ni gör det med ett av landets allra starkaste varumärken alla kategorier, enligt en undersökning gjord av M-Brain på uppdrag av Sveriges Annonsörer.

AIK Fotbolls primära fokus är givetvis det som sker på fotbollsplanen, det är där som vi gör starkast avtryck på människor. Men det är långt ifrån enbart där som vårt hårda arbete sker – AIK Fotbolls grenar sträcker sig mycket längre än så. Det kan handla om AIK Stilen, eller de många CSR-arbeten som vi utför i samhället exempelvis Svartgul Julafton som har rönt stor uppmärksamhet.

Ett annat exempel är armkrokskampanjen under AIK – Gefle IF FF från säsongen 2016. Detta initiativ byggde på att hylla den äldre generationen och en av aktiviteterna var att låta de äldsta AIK-medlemmarna gå in med spelarna genom spelartunneln på Friends Arena och ut på gräsmattan inför den allsvenska matchen.

Denna kampanj var något som uppmärksammades i sociala medier och utländsk press över hela världen – och även stora fotbollsnationer som Italien kopierade konceptet. Kampanjen blev en av de mest lyckade i Sverige med hela 250 miljoner visningar världen runt. “Den Saknade Generationen” har sedan dess kommit att bli ett naturligt inslag i AIK Fotbolls verksamhet.

Vill ditt företag göra affärer med AIK Fotboll?

Sales & Event Coordinator
Lisette Andersson
073 – 151 91 42
lisette.andersson@aikfotboll.se

Sales Associate
David Ridderdal
070 – 994 18 91
david.ridderdal@aikfotboll.se

Sales Associate
Melker Karlsson
073 – 334 99 64
melker.karlsson@aikfotboll.se

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll