Vi ger tillbaka

2021.03.19, kl 13:25
Det är inte alla initiativ som behöver vara kopplade till AIK Fotbolls kärnverksamhet utan ibland räcker det med att vi faktiskt har möjligheten till att hjälpa människor i vår omgivning. Både som idrottsklubb och medmänniskor har vi ett socialt ansvar att bidra till en bättre omvärld och tillvaro. Vi vill gärna ta det ansvaret också. Vi ger tillbaka är det övergripande namnet för AIK Fotbolls välgörenhetsstrategi.

AIK Fotbolls samhällsengagemang handlar om att använda vår kärnverksamhet till att förändra vår närregion till det bättre, skapa ökad trygghet för barn- och ungdomar i verksamheten samt bidra till en positiv bild av klubben och en sund värdegrund till många framtida AIK:are. Men ibland vill vi helt enkelt bara använda vår styrka som förening för att stötta bra initiativ. Vårt välgörenhetsprogram går under namnet Vi ger tillbaka.

För att få bäst effekt av vår välgörenhet har AIK Fotboll valt att samarbeta med ett fåtal organisationer och skapa aktiviteter och riktade insamlingar i samverkan med dessa*.
Du kan läsa mer om våra officiella välgörenhetspartners här.

I tillägg arrangerar AIK Fotboll egna initiativ. Mer om dessa, och de initiativ vi arrangerar tillsammans med, eller till förmån för, våra officiella välgörenhetspartners går att finna under menyraden Vi ger tillbaka.

*) Situationsspecifika initiativ kan förekomma.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll