Våra supportrar

Allmänna Supporterklubben ASK
Allmänna Supporterklubben grundades 2015 med målsättningen att bli den största supporterföreningen i Skandinavien. Syftet med föreningen är att främja och utveckla den redan starka supporterkulturen som finns i – och omkring AIK. ASK arrangerar ofta bortaresor och andra engagemang för att på så sätt bidra till en enhetlig AIK-läktare. Läs mer på Allmänna supporterklubbens hemsida.

Black Army
Black Army har sedan starten 1981 funnits med och stöttat AIK Fotboll från läktaren. Det som började som en grupp AIK:are utvecklades till en aktiv ståplats på Råsunda Stadion. Man har under sina år arrangerat hundratals bussresor till bortamatcher – vilket man gör även i dag. Läs mer om Black Army Stockholm och hur man blir medlem på deras hemsida.

Black Ladies
Black Ladies grundades av en grupp supportrar för tio år sedan – med syftet att öka intresset kring AIK Fotbolls damlag. Förutom att vara på plats för att stötta laget på hemmaplan så arrangerar man även transporter till bortaresor. Läs mer om supporterföreningen här.

Smokinglirarna
Text kommer.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll