Frågor och svar – Biljetter

Nedan hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring biljetter.

Var köper man biljetter?

 • Biljetter till samtliga hemmamatcher för herr- och damlaget köps enklast online via den här länken.
 • Strawberry Arena biljettkassa är tillsvidare endast öppen på matchdag från två timmar innan herrlagets matchstart. Biljettkassan är belägen vid entré A, mitt emot ingången till Mall of Scandinavia. Det är även möjligt att köpa biljetter i entréerna till damlagets hemmamatcher på Skytteholms IP.
 • Vi rekommenderar dock samtliga besökare att köpa era biljetter online så snart ni kan efter biljettsläpp för att slippa köer vid biljettluckorna innan avspark.
 • Notera att en matchbiljett genererar inträde för en person, detta gäller även på familjeläktaren. Undantag för barn under 5 år hittar du längre ned på sidan.

Hur levereras dina biljetter?
När du köper lösbiljetter till AIK Fotbolls hemmamatcher så får du den alltid mailad till den e-mail som du registrerad. Men ibland så kan man ju ändå inte hitta den i inkorgen. Då kan du hämta en ny genom att klicka på denna länk. Då kommer du till AXS:s hemsida där du måste logga in med din e-mail och ditt lösenord.

När släpps biljetterna?

 • Biljettsläppen till de olika matcherna, oavsett tävling (Allsvenskan, Svenska cupen, OBOS Damallsvenskan o s v) kommuniceras alltid på www.aikfotboll.se, i klubbens sociala kanaler samt i appen AIK+. Håll utkik där eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du det inte.

Hur fungerar priserna?

 • Observera att biljetter som köps mindre än tre timmar innan avspark är 10-30 kronor dyrare, detta görs i ett försök att minska köerna utanför arenan under matchdagen, det lönar sig alltså alltid att köpa biljetter i god tid innan. Vid köp av biljett online skickas biljetten som en pdf i din mejlbox. Skriv ut den innan du beger dig till Strawberry Arena för en smidig entré till matchen.
 • Biljettpriserna kan komma att ändras utan varsel på alla matcher. Det innebär att en biljett kan bli både billigare eller dyrare under tiden fram till match.
 • Köpt biljett återbetalas ej.

Har du frågor rörande biljetter, kontouppgifter, priser årskort så hittar du de flesta svaren på den här sidan. Kontakta annars oss via nedan uppgifter:

Vilka åldersgränser finns det?

 • Barn under 5 år (d v s till och med det år som man fyller 4) som sitter i förälders knä välkomnas in på AIK Fotbolls hemmamatcher utan egen matchbiljett (max ett barn per förälder). Dessa platser gäller i mån av plats på våra allsvenska hemmamatcher, men inte på derbyn eller slutsålda matcher.
 • Barn/ungdom mellan 5 och 16 år (d v s från och med det år som man fyller 5 till och med det år då man fyller 16) räknas i AIK Fotbolls sammanhang som barn/ungdom när det gäller entrépriser/årskort. Från och med det år som man fyller 17 räknas man som vuxen när det gäller entrépriser/årskort.
 • Är du pensionerad från arbete på grund av ålder vid köptillfället så är du berättigad ett reducerat pris. När det gäller förtidspensionärer och sjukpensionärer går AIK Fotboll på Försäkringskassans riktlinjer. Är du osäker på om du faller under kategorin pensionär? Mejla till biljett@aikfotboll.se.

Annonser

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll