Säkerhet

AIK Fotboll jobbar ständigt med att förbättra och utveckla säkerhetsarbetet i samband med matcharrangemangen på Strawberry Arena och Skytteholms IP detta då samtliga besökares, spelares, ledares, funktionärers och övrig arbetande personals säkerhet alltid kommer i första hand för oss.

Efter några år på vår nya hemmaarena har samarbetet mellan alla inblandade parter utvecklats och effektiviserats år för år och flyter bra, lägg till det att kommunikationerna till/från arenan förbättrats avsevärt sedan invigningen. AIK Fotboll genomför ett ständigt utbildningsarbete för att förbereda den personal som arbetar på våra matcher på allra bästa sätt för att kunna ge våra besökare en bra service, men också kunna svara på frågor samt vara utbildade i säkerhetsarbetet som vi som arrangörer är skyldiga att se till att samtliga är medvetna om.

Har du någon fråga angående säkerhetsarbetet  i samband med match, fråga någon av våra matchvärdar, publikvärdar eller SLO:er på plats. Du är också alltid välkommen att kontakta oss via mejl på fotboll@aikfotboll.se, skriv gärna “Säkerhet” i ämnesraden så återkommer vi med svar så snart vi kan.

Följande ordningsregler [uppdateras inom kort] gäller på AIK Fotbolls arrangerade hemmamatcher.

Hitta till Strawberry Arena

SBA_områdeskarta_hitta

Strawberry Arena började byggas i maj 2009 och stod klar under hösten 2012. Våren 2013 flyttade AIK Fotboll efter 75 år på Råsunda Fotbollstadion in på arenan. Sedan invigningen har möjligheterna att ta sig till och från arenan kraftigt förbättrats. Sommaren 2024 byttes namnet på arenan, från Friends Arena till Strawberry Arena.

Strawberry Arena ligger mitt i Arenastaden i Solna, ett stenkast norr om Stockholm city. Till och från Strawberry Arena tar du dig enklast med buss, pendeltåg eller tunnelbana.

Pendeltåg: Solna station.
Tunnelbana: Solna centrum.
Buss: Linje 502 och 505 tar dig hela vägen till stationen "Arenan" som ligger intill Nationalarenan i Solna.
Parkering: Mall of Scandinavia eller i Arenastaden (se länk nedan).
Färdtjänst: Entré Hx (Quality Hotel Strawberry).

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll