Årets insamlingsmatch till minne av Ivan Turina

2024.04.25, kl 10:00
En insamlingsmatch för Hjärt-Lungfonden, till minne av Ivan Turina.
Inför mötet med IFK Norrköping vill AIK Fotboll uppmana alla biljettköpare som har möjlighet att med ett enkelt knapptryck bidra till insamlingen och därmed Hjärt-Lungfondens livsviktiga arbete.

Annons:

Den 2 maj har det gått elva år sedan Ivan Turina hastigt lämnade oss efter att ha drabbats av ett hjärtstopp i sömnen, endast 32 år gammal. För att hedra minnet av Ivan Turina håller AIK Fotboll en särskild insamlingsmatch i anslutning till årsdagen, där intäkterna tillfaller klubbens välgörenhetspartner Hjärt-Lungfonden.

2024 års insamlingsmatch sker söndagen den 5 maj då AIK tar emot IFK Norrköping hemma på Friends Arena. Biljetterna till matchen är nu släppta till försäljning via den här länken. En viktig skillnad mot andra släpp är att man som biljettköpare den här gången ges möjligheten att lägga till en summa, antingen 27 SEK eller 270 SEK – som en hommage till Ivan som bar AIK-tröja nummer 27. Den valda summan adderas då till det ordinarie biljettpriset och går sedan oavkortat till Hjärt-Lungfonden.

Självklart uppmanar vi även dig som är årskortsinnehavare att bidra till insamlingen. Klicka här för att komma till AIK Fotbolls officiella insamlingssida hos hjart-lungfonden.se. Där hittar du flera olika sätt att donera.

Dessutom kommer AIK Fotboll att skänka pengar till insamlingen. Ju fler åskådare på plats, desto större summa:
20 000 sålda biljetter – 50 000 SEK
25 000 sålda biljetter – 75 000 SEK
Slutsålt (läktare 1 och 2) – 100 000 SEK

Årets initiativ är en förlängning av kampanjen ”Ivanminuten” från säsongen 2023 som du kan läsa mer om här. Sedan AIK Fotboll och Hjärt-Lungfonden inledde samarbetet 2017 har över 900 000 SEK samlats in till organisationen via olika svartgula engagemang.

Ivan Turina – alltid saknad, aldrig glömd.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll