Service på Friends Arena

MAT OCH DRYCK

CARLSBERG BAR
Carlsberg Bar erbjuder mat och dryck i avslappnad miljö innan AIK Fotbolls hemmamatcher. Besök gärna Carlsberg Bar innan du tar plats i arenan. Information om Carlsberg Bars öppettider presenteras på respektive evenemang. Förbokning av bord är tyvärr inte möjlig.

NORTH BAR / AIK-PUBEN
North Bar ligger i anslutning till Friends Arenas norra kortsida och här serveras både mat och dryck. North Bar öppnar när entréerna öppnar och stänger när andra halvlek startar. Vid AIK Fotbolls hemmamatcher är North Bar tillgänglig för publik på Norra Stå.

EAST BAR
East Bar i anslutning till Friends Arenas östra långsida och här serveras både mat och dryck. East Bar öppnar när entréerna öppnar och stänger 15 minuter in i andra halvlek.

211107 Mingel under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan AIK och Östersund den 7 november 2021 i Stockholm. 
Foto: Henrik Gustafsson Nicander / BILDBYRÅN / kod JL / JL0196

Välkommen att besöka någon av Friends Arenas barer.

KIOSKER
Efter biljettscanning erbjuder vi ett stort utbud av kiosker på bekvämt avstånd från alla sittplatser. Kioskerna serverar korv, snacks och drycker och vissa har ett utökat sortiment av mat som pizzarulle, wraps, vegetariskt alternativ, etc.

KORTBETALNING
Samtliga fasta försäljningsställen av mat, dryck och merchandise inne på Friends Arena erbjuder möjligheten att betala med kort (Visa/Mastercard/Amex). Vid vissa evenemang sker försäljning av matchprogram och hörselskydd av ambulerande försäljare som endast tar emot kontanter, men Swish kan även förekomma.

ÖVRIG SERVICE

TOALETTER
Det finns dam-, herr- och toaletter för rörelsehindrade i omedelbar närhet till samtliga platser på samtliga läktare.

SKÖTRUM
Vi erbjuder skötrum på läktare 1, läktare 2 och logeplan. På läktare 1 har vi fyra stycken skötrum utplacerade i arenans alla hörn (sektion 103, 118, 123 och 138).

På läktare 2 (våning 4) har vi ett skötrum vid sektion 232 och på logeplan (våning 5) har vi två skötrum, utanför loge 30 och 57.

På läktare 3 (våning 6) finns i dagsläget inget skötrum.

För tillfället finns det inget amningsrum på arenan.

KVARGLÖMDA SAKER
Om du har glömt något på Friends Arena i samband med våra hemmamatcher, kontakta Friends Arenas växel på telefon 08-600 91 00. Hittegods har telefontid måndag-fredag mellan kl 09:00-10:00, övrig tid går det bra att maila till info@stockholmlive.com. Lämna närmare uppgifter om föremål samt datum för ditt besök, så får du besked om vi hittat just det du glömt kvar.

WI-FI
Fiends Arena har ett Wi-Fi-nät som alla supportrar kan använda. Sök efter Wi-Fi-nätet “FriendsArena” i den mobil eller dator du vill ansluta. Wi-Fi-nätet är kostnadsfritt och tjänsten levereras utan garanti på tillgänglighet.

Hitta till Friends Arena

Friends karta

Friends Arena började byggas i maj 2009 och stod klar under hösten 2012. Våren 2013 flyttade AIK Fotboll efter 75 år på Råsunda Fotbollstadion in på arenan. Sedan invigningen har möjligheterna att ta sig till och från arenan kraftigt förbättrats.

Friends Arena ligger mitt i den framväxande Arenastaden i Solna, ett stenkast norr om Stockholm city. Till och från Friends Arena tar du dig enklast med buss, pendeltåg eller tunnelbana.

Pendeltåg: Solna station.
Tunnelbana: Solna centrum.
Buss: Linje 502 och 505 tar dig hela vägen till stationen "Arenan" som ligger intill Nationalarenan i Solna.
Parkering: Mall of Scandinavia eller i Arenastaden (se länk nedan).
Färdtjänst: Entré Hx (Quality Hotel Friends).

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll