Viktiga datum för köp av årskort 2023

2023.01.25, kl 17:15
Tävlingssäsongen 2023 kommer allt närmare. Nedan följer en statusuppdatering kring köp av årskort till herrlagets stundande säsong.

12 762 årskort är i skrivande stund (onsdag 25 januari kl 16:00) sålda, en för AIK:s del rekordhög siffra med 75 dagar till allsvensk hemmapremiär.

Du som har tänkt att köpa årskort men ännu inte gjort slag i saken bör dock inte vänta allt för länge. För det första är många populära läktarsektioner på väg att sälja slut. Dessutom återstår bara en knapp månad innan cupmatchen mot Västerås SK på Tele2 Arena (lördagen den 18 februari), en match som även den ingår i årskortet.

Ett annat viktigt datum att hålla koll på är den 27 februari. Då släpps nämligen lösbiljetterna till årets allsvenska hemmapremiär på Friends Arena till allmän försäljning. Det innebär att många platser riskerar att bli otillgängliga för årskortsköp, då de blir blockerade till följd av lösbiljettsförsäljningen. Med andra ord: vill du kunna nyttja ditt årskort på samtliga allsvenska hemmamatcher 2023 rekommenderar vi att du lägger din beställning före den 27 februari.

Klicka här för att komma till årskortssidan, där vi har samlat all information på ett och samma ställe.

På den här sidan finner du herrlagets spelschema för säsongen 2023.

Vi ses där AIK spelar!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll