Triss i AIK-nomineringar

2024.10.04, kl 15:00
Kristoffer Nordfeldt och Sotirios Papagiannopoulos fanns på planen under samtliga minuter av AIK:s allsvenska matcher i september.
Resultatet? Noll insläppta mål.
Inte konstigt att det är AIK-dominans när Månadens Spelare och Månadens Tränare ska koras.

Annons:

Kristoffer Nordfeldt och Sotirios Papagiannopoulos är båda nominerade i kategorin Månadens Spelare i september medan Mikkjal Thomassen (som tog hem utmärkelsen för augusti) återigen är nominerad till Månadens Tränare.

AIK spelade fyra matcher i september och plockade tio av tolv möjliga poäng utan att släppa in något mål.

Supportrarnas val står för en tredjedel av rösterna när de slutgiltiga vinnarna ska sållas fram i respektive kategori, så glöm inte att rösta för att förbättra chanserna att vi får se svartgula vinnare.

Fakta om Månadens Spelare/Tränare

Månadens Spelare och Månadens Tränare i Allsvenskan utses av Svensk Elitfotboll i samarbete med Unibet. Priset går till de som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden. Varje vinnare får 10 000 kronor vardera från elitfotbollens huvudsponsor Unibet att skänka till ett samhällsengagemang i klubben.

Månadens Spelare och Månadens Tränare kommer att utses sex gånger i år. I juryn sitter 16 lagkaptener och huvudtränare, samt sportjournalister från riksmedia och från lokalmedia i de samhällen där Allsvenskan spelas. Juryn röstar varje månad fram tre finalister till utmärkelsen. Därefter får supportrar möjlighet att rösta fram vilken av de tre finalisterna som de anser ska vinna.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll