Stor uppesittarkväll i AIK+ inför hemmapremiären

2023.04.07, kl 14:00
AIK+ höjer temperaturen ytterligare inför den allsvenska hemmapremiären mot IFK Norrköping. På påskdagen, söndagen den 9 april, bjuder AIK+ på en direktsänd uppesittarkväll. Sändningen pågår i hela fyra och en halv timme, från kl 18.00 till ca 22.30, i appen samt på AIK Play på Youtube.

Annons:

Bland gästerna – vissa på plats i studion, andra via länk – kan nämnas AIK-legendaren Per Karlsson, ASK-ordföranden Andreas Wassenius, gamla publikfavoriter som Nicolás Stefanelli och Derek Boateng, journalisten Oisín Cantwell, med flera.

Uppesittarkvällen blir även ett tillfälle för alla AIK-supportrar att stödja AIK-Tifo inför årets säsong på Friends Arena, då en insamling till gruppen kommer hållas under sändningen. Insamlat belopp kommer att uppdateras kontinuerligt och du som tittare kan i realtid följa hur det går. Grafik i skärmen kommer även att visa hur biljettförsäljningen till måndagens hemmapremiär rullar på.

Under sändningen kommer som vanligt tittarfrågor att plockas upp. Observera att om du vill kommentera och ställa frågor så behöver du se sändningen i vår app AIK+.

Det här är AIK+

AIK+ är tjänsten som ger dig som AIK-supporter en unik inblick i klubben med exklusivt material från dam-, herr- och ungdomslag. Med AIK+ får du dessutom nyheter, resultat, statistik och mycket mer innehåll AIK Fotboll. I appen samlar vi allt AIK Fotbolls rörliga material, både det som är gratis (AIK Play) och det som ingår i medlemskapet för AIK+.

Därefter kan du teckna ett premiumabonnemang (89 kr/mån, utan bindningstid). Då får du ta del av allt material först av alla, samtidigt som du stöttar AIK Fotboll ekonomiskt.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll