Kommuniké angående principer för barnvagnar på familjeläktaren

2024.04.02, kl 18:21
På grund av en misskommunikation mellan AIK Fotboll och arenaoperatören så var det flertalet supportrar med barnvagn som nekades inträde vid entréerna under gårdagens match mot Västerås SK. Nedan finner du information om vilka principer som gäller för barnvagnar på familjeläktaren till AIK Fotbolls hemmamatcher.

Till att börja med vill vi be om ursäkt för dem eventuella problem som gårdagens insläpp innebar för familjer som tog sig till matchen med barnvagn där man nekades inträde vid entrén. Det här är såklart olyckligt och i framtiden kommer vi säkerställa att det finns en tydligare kommunikation med både arenaoperatören och er supportrar för att undvika liknande situationer.

Vi ber alla som blev drabbade av detta under gårdagen att höra av er till SLO@aikfotboll.se

Principerna för medhavd barnvagn på familjeläktaren under AIK Fotbolls hemmamatcher
Det är tillåtet att medföra barnvagn in på familjeläktaren under samtliga AIK Fotbolls hemmamatcher – med undantaget för derbymatcher då hela den södra läktaren är tilldelad bortasupportrar.

Under gårdagens match mot Västerås SK var det en ny arenamodell för bortasupportrar vilket innebar att den ordinarie entrén för familjeläktaren blev förflyttad. Detta ledde till att supportrar på familjeläktaren hade en entré som vanligtvis inte tillåter barnvagnar, och efter en miss i kommunikationen mellan AIK Fotboll och Stockholm Live hade inte informationen om att barnvagnar skulle tillåtas i den tillfälliga entrén framgått till entrévärdarna på plats.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll