Dubbla stormatcher i september

2024.08.14, kl 11:00
September månad bjuder på två allsvenska stormatcher på Nationalarenan, Strawberry Arena.
Först klassikermötet med Malmö FF, därefter hemmaderbyt mot Hammarby.
Nedan finner du biljettinformation inför de båda matcherna som väntas locka storpublik.

Annons:

  • AIK – Malmö FF spelas söndagen den 15 september och har avspark kl 14:00. Biljetterna till den matchen släpps till försäljning torsdagen den 15 augusti kl 10:00.
  • AIK – Hammarby spelas söndagen den 29 september och har avspark kl 14:00. Derbybiljetterna släpps till försäljning måndagen den 26 augusti kl 10:00.

Som vanligt är det AIKbiljett.se som gäller för biljettköp till AIK Fotbolls matcher.

67 878 åskådare lockade dessa två matcher gemensamt säsongen 2023. Blir vi ännu fler i år? Påminn alla dina AIK-vänner så ser vi till att färga arenan svartgul i jakten på nya segrar. Vi rekommenderar att du säkrar din plats i så god tid som möjligt då många läktarsektioner brukar sälja slut snabbt.

Som årskortsinnehavare behöver du inte göra någonting – dina ordinarie platser gäller såklart även i dessa matcher. Dock med undantag i derbyt för dig med årskort på Familjeläktaren. Årskortsinnehavare på Familjeläktaren flyttas till läktare 2 och 3, då den södra kortsidan blir bortaklack. Precis som inför hemmaderbyt i våras ges du förtur på att plocka ut dina biljetter innan det allmänna släppet (samma antal biljetter som årskort gäller). Mer information om detta skickas separat till den e-postadress som du har registrerat ditt årskort på. Tänk på att plocka ut dina biljetter så fort som möjligt, efter det ordinarie släppet kan vi inte längre garantera plats.

Klicka här för att komma till herrlagets spelschema för säsongen 2024.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll