Bortareseinformation: Halmstads BK – AIK (herr)

2024.07.13, kl 10:30
Måndagen den 15 juli spelar AIK mot Halmstads BK i en match som tillhör omgång 14 av Allsvenskan 2024. Avspark på Örjans Vall i Halmstad sker kl 19:00.
Observera att AIK:s tilldelade sektioner är slutsålda.
För dig som har entrébiljett följer nedan information som ska underlätta din resa och besök.

Annons:

Vad?

Halmstads BK – AIK. Allsvenskan, omgång 14.

När?

Måndagen den 15 juli 2024. Avspark sker kl 19:00.

Var?

Örjans Vall, Halmstad. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

Gästande supportrar har tilldelats ståplats på norra sidan, med kapacitet upp till ca 2 000 platser. Sektionen har inte tak. Observera att alla biljetter till vår tilldelade sektion är slutsålda och att inga biljetter säljs på plats vid arenan.

Entrén öppnar 60 minuter innan avspark, kl 18:00. Visitering sker vid insläpp både på hemma- och bortasektionen.

Biljetten kan uppvisas i både pappersformat och i mobilen. Ladda gärna ner er biljett i mobilen ifall det är dålig mottagning på arenan. Om du har en trasig display så bör du skriva ut biljetten i förväg då skannrarna kan ha svårigheter att identifiera biljetten.

Väskförbud: På grund av krav från Polismyndigheten kommer det inte vara möjligt att ta med sig väskor in på arenan. Väskförbudet gäller alla typer av väskor, inga undantag kommer att göras beroende på storleken av väskan. Förbudet innefattar även alla typer av påsar. Läs mer på denna länk.

Finns det någon samlingskrog?

Samlingskrog denna eftermiddag kommer vara Vattnet, Hamngatan 4, Halmstad.

Hur tar jag mig till arenan?

Örjans vall ligger på Laxövägen 3, Halmstad. Klicka här för kartlänk.

Det finns ett fåtal parkeringsplatser i anslutning till arenan för er som anländer tidigt. Dessa ligger vid Slottsmöllan. Kartlänk, klicka här. Vi rekommenderar dock att man lämnar bilen hemma.

SLO på plats i Halmstad?

John Skärlund. +46 708 53 18 91
Mathias Johansson.

För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@aikfotboll.se.

SLO uppmanar: OBS! Kasta inte in saker, inte ens innanför staketet. Det är aldrig ok. Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Vad gäller inne på arenan?

Vanligt kioskutbud gällande godis och läsk. Hamburgare, korv, ostfrallor och öl (3.5%). Betalning sker via Swish och kort, Örjans Vall är en kontantfri arena.

Toaletter: Tillräckligt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Max.

Något mer som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och i appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll