Förnyelseperioden av årskort inleds 25 oktober

2024.09.25, kl 14:00
Från och med den 25 oktober kan du som har årskort 2024 förnya ditt årskort till kommande säsong. Förnyelseperioden sträcker sig fram till den 25 november och därefter kommer en kortare bytesperiod genomföras innan nyförsäljningen öppnar upp den 29 november. Inför säsongen 2025 kan AIK Fotboll även presentera flertalet nyheter gällande årskort för herrlaget. Läs mer om detta nedan.

Datum

  • Förlängningsperioden kommer att inledas fredagen den 25 oktober 2024 och avslutas en månad senare, måndagen den 25 november.
  • Därefter kommer en bytesperiod inledas den 26 november 2024, och avslutas den 28 november. Bytesperioden är ny för i år och finns till för dig som vill byta till en annan plats/sektion som varit upptagen säsongen 2024. Under den här perioden kommer det även vara möjligt att köpa till fler platser runt din nuvarande plats som varit upptagna under säsongen 2024. Under denna period kommer samtliga årskortsplatser som inte har förlängts att öppnas upp, och ni som har haft årskort säsongen 2024 har då möjlighet att byta platser till dem som tidigare varit blockerade under förlängningsperioden. Observera att om du inte förlänger ditt årskort innan 25 november kommer även din plats att släppas upp för andra årskortsinnehavare att köpa.
  • Nyförsäljningen kommer att inledas fredagen den 29 november 2024.

Priser

Det kommer inte ske några prisjusteringar för årskorten till 2025.

Nyheter

Nya sektioner
Det kommer tillkomma två nya sektioner till säsongen 2025.

  • I och med den bifallna motionen angående “Definitiv sittplats” kommer en sådan sektion finnas tillgänglig ovanför familjeläktaren på sektion 201, priset för dessa platser kommer ligga på samma nivå som Norra övre – det vill säga 2 599 kr.
  • Intill Norra stå, på sektion 126, kommer vår mest prisvärda numrerade sittplats-sektion finnas från och med säsongen 2025. Priset för dessa platser kommer ligga på 1 999 kr.

Kö till Norra Stå
Eftersom årskorten till Norra Stå har sålt slut under de senaste säsongerna kommer det därför införas ett kösystem till säsongen 2025. Detta innebär att i det fall Norra stå inte säljer slut under förlängningen kommer kön aktiveras, och vid ett sådant tillfälle får de som varit först till kvarn frågan om att köpa ett årskort på sektionen först. Med ett undantag, de som haft årskort på Norra Ungdom under säsongen 2024 och som passerat maxåldern för den sektionen till 2025, kommer erbjudas förtur – därefter gäller kösystemet. Klicka här för att ställa dig i kön.

Förmåner
Precis som tidigare år kommer årskortsinnehavare få möjlighet att köpa extrabiljetter till varje hemmamatch innan försäljningen öppnas upp för allmänheten. Nytt för säsongen 2025 är att samtliga årskortsinnehavare även kommer ha förtur att köpa biljetter till samtliga bortamatcher i Allsvenskan 2025. Förturen kommer även att gälla vid eventuella Europamatcher.

Svenska Cupen
Gruppspelsmatcherna i Svenska Cupen 2024/2025 kommer inte att ingå i årskortet. Däremot kommer årskortsinnehavare ha förtur till biljettköp för dessa matcher till ett rabatterat pris.

Ny biljettplattform
Bakgrund: Som tidigare kommunicerat kommer AIK Fotboll att inför säsongen 2025 byta biljettplattform inom AXS-koncernen. Den nya biljettplattformen kommer både vara bättre anpassat för vårt publiksnitt i Allsvenskan, samt vara säkrare för våra årskortsinnehavare.

Årskort dam
Mer information angående årskort till säsongen 2025 för damlaget kommer senare.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll