AIK Fotboll varnar för andrahandsförsäljning av biljetter

Att fler människor än någonsin går och ser AIK spela fotboll är oerhört glädjande. Men en negativ aspekt som det stora publiktrycket har fört med sig är att det även attraherar en marknad av oseriösa och i vissa fall direkt kriminella andrahandsförsäljare av biljetter till våra matcher. AIK Fotboll vill därför varna för dessa och understryka att alltid handla biljetter via klubbens egna officiella kanaler.

Vi har upplevt flertal exempel där andrahandsförsäljare har sålt samma matchbiljett till flera olika köpare, vilket leder till att endast den första biljettköparen som scannar biljetten släpps in på arenan – därefter är den förbrukad för övriga. Är biljetten inte godkänd i entrén kommer klubben inte att kunna ersätta den. Oftast ligger biljetter hos andrahandsförsäljare dessutom betydligt högre i pris än våra ordinarie biljetter varför biljettköparen inte bara går miste om att få se matchen utan också riskerar att förlora stora summor pengar.

Biljetter till matchen hittar du enklast på AIKbiljett.se. I mån av plats går det även att lösa entré i biljettkassan i Strawberry Arena, som matchdagar öppnar två timmar före avspark.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll