Biljettinformation inför fredagens träningsmatch mot Sarpsborg 08

2024.02.06, kl 20:12
Fredag den 9 februari kl 16:00 spelar AIK en träningsmatch mot norska Sarpsborg 08 på Banús Football Center, plan 1. Det har kommit till vår kännedom att arrangören i Marbella har fått krav från myndigheten att begära en inträdesavgift för samtliga supportrar som vill se den på plats, mer information om det kommer här.

Vi på AIK Fotboll finner beslutet till att ta en inträdesavgift i träningsmatchen mellan AIK och Sarpsborg vara olyckligt, men dessvärre är det här ingenting vi kan påverka.

Observera att det endast är förköp som gäller, det kommer med andra ord inte vara möjligt att betala för inträde vid entrén till arenan. Vid köptillfället kommer du bli ombedd att skriva in ett niosiffrigt nummer, detta avser ditt passnummer. Du köper din matchbiljett via denna länk.

Priset för matchbiljetten är 13€ (inklusive serviceavgift).

Det kommer att finnas tillgång till både kiosker och toaletter inne på arenan. Är man i behov av parkering ska det finnas möjlighet till parkeringsplatser intill arenan.

Är du inte på plats i Marbella? Misströsta inte, AIK+ kommer precis som i träningsmatchen mot FK TSC Bačka Topola att sända matchen live i appen. Sändningen startar kl 15:30 med en studio där matchen kommer snackas upp – innan avspark sker kl 16:00. Det enda som krävs för att se sändningen är att du har ett premium-abonnemang i AIK+. Du skaffar det enklast via appen AIK+, eller via AIKplus.se

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll