Supporterinformation: AIK – Växjö DFF (dam)

2024.06.14, kl 12:49
Söndagen den 16 juni 2024 ställs AIK Fotboll mot Växjö DFF i den elfte omgången av OBOS Damallsvenskan. Avspark sker kl 13:00 på Skytteholms IP. Vi rekommenderar att du som ska se matchen på plats läser igenom informationen nedan för att underlätta ditt besök.

Vad?

AIK – Växjö DFF. OBOS Damallsvenskan 2024. Omgång 11.

När?

Söndagen den 16 juni 2024. Avspark sker kl 13:00.

Var?

Skytteholms IP. Underlaget är konstgräs.

Mer information om hur du tar dig till Skytteholms IP hittar du här.

Hur kan jag se matchen på plats?

  • Om du ännu inte har köpt biljett till matchen gör du det på den här sidan. Pris: onumrerad sittplats 199 kr (reducerat pris 120 kr).
  • Observera att det endast går att köpa biljetter online. Med andra ord så kommer inga biljetter säljas vid entréerna.
  • Är du årskortsinnehavare går du in genom att visa upp ditt årskort. Har du inte fått ditt årskort så kan du dela ditt årskort och ta ut en biljett. Det gör du på den här sidan.
  • Entrén öppnar kl 12:00 (d v s 60 minuter innan avspark). Huvudentrén mot Solna Centrum är den som gäller för matchen. Kom i tid för att undvika trängsel och långa köer.
  • Din entrébiljett scannas i entrén. Tänk på att i förväg ladda ner biljetten i mobilen ifall det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om du har en trasig display då läsarna annars kan ha svårigheter att identifiera biljetten.
  • Det är onumrerade platser. Du väljer en tillgänglig plats på huvudläktaren (sittplats) eller ståplatsläktaren.
  • Väskförbud: På grund av kraven från Polismyndigheten kommer det inte vara möjligt att ta med sig väskor in på arenan. Väskförbudet gäller alla typer av väskor, inga undantag kommer att göras beroende på storleken av väskan. Förbudet innefattar även alla typer av påsar. Läs mer på denna länk.
  • Observera att användande av pyrotekniska pjäser och andra ordningsstörningar är förbjudet enligt lag. Läs mer här om vad som gäller inne på arenan.
  • Det är ej tillåtet att medföra husdjur in på arenan.

Finns det någon kiosk på plats?

Mat och dryck: en kiosk där varm och kall dryck, korv, öl (3,5%), fikabröd och godis erbjuds. Dessutom kommer det finnas grillade hamburgare att köpa under söndagen.

Betalning sker via Swish.

Toaletter?

En dam-, en herr- samt en handikappanpassad toalett i anslutning till vardera läktarsektion.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Se OBOS Damallsvenskan med Viaplay. Teckna ditt abonnemang här.

Något mer som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och i appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

AIK Fotboll önskar varmt välkommen till söndagens match!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll