Supporterinformation: AIK – Gamla Upsala SK

2023.05.05, kl 20:36
Lördagen den 6 maj 2023 spelar AIK Fotbolls damlag hemmamatch i Elitettan 2023. Gamla Upsala SK gästar Skytteholms IP och avspark sker kl 13:00. Vi rekommenderar att du som ska se matchen på plats läser igenom informationen nedan för att underlätta ditt besök.

Vad?

AIK – Gamla Upsala SK. Elitettan 2022, omgång 5.

När?

Lördagen den 6 maj 2023. Avspark sker kl 13:00.

Var?

Skytteholms IP. Underlaget är konstgräs.

Mer information om hur du tar dig till Skytteholms IP hittar du här.

Hur kan jag se matchen på plats?

  • Om du ännu inte har köpt biljett till matchen gör du det på den här sidan. Pris: onumrerad sittplats 120 kr (reducerat pris 85 kr).
  • Är du årskortsinnehavare går du in genom att visa upp ditt årskort. Har du inte fått ditt årskort så kan du dela ditt årskort och ta ut en biljett. Det gör du på den här sidan.
  • Entrén öppnar kl 12:00 (d v s 60 minuter innan avspark). Huvudentrén mot Solna Centrum är den som gäller för matchen. Kom i tid för att undvika trängsel och långa köer.
  • Din entrébiljett scannas i entrén. Tänk på att i förväg ladda ner biljetten i mobilen ifall det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om du har en trasig display då läsarna annars kan ha svårigheter att identifiera biljetten.
  • Det är onumrerade platser. Du väljer en tillgänglig plats på huvudläktaren (sittplats) eller ståplatsläktaren.
  • Observera att användande av pyrotekniska pjäser och andra ordningsstörningar är förbjudet enligt lag. Läs mer här om vad som gäller inne på arenan.
  • Det är ej tillåtet att medföra husdjur in på arenan.

Finns det någon kiosk på plats?

Ja, en kiosk där varm och kall dryck, korv, fikabröd och godis erbjuds. En Food truck kommer finnas på plats för att utöka matutbudet. Nytt för i år är att det serveras öl (3,5%) på Skytteholms IP.

Betalning sker via Swish.

Toaletter?

En dam-, en herr- samt en handikappanpassad toalett i anslutning till vardera läktarsektion.

Var vänlig håll avstånd när du köar.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Se Elitettan 2023 med Expressen! Teckna abonnemanget Premium Max för 179 kr/mån (49 kr första månaden) för att ta del av samtliga matcher under året. Klicka här för att komma till sändningen.

Något mer som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och i appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

AIK Fotboll önskar varmt välkommen till lördagens match!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll