Stor sommarea hos AIK Shop

2024.06.01, kl 11:00
AIK Shops stora sommarrea är här! Köp tre varor till priset av två. Se till att vara ute i god tid för att inte missa att säkra upp just dina favoritvaror innan de säljer slut.

Lördag den 1 juni kl 11:00 inleddes den stora sommarrean i AIK Shop. Då vi av tidigare erfarenhet vet om att det är sannolikt att flertalet produkter och storlekar kommer att sälja slut i rask takt så rekommenderar vi dig därför att inte vänta med att gå in på AIK Shop och klicka hem dina favoritvaror. Hyllorna är fyllda med allt från inmarsch-jackor till kylskåpsmagneter. Varför inte träna i stil och införskaffa dig nya träningskläder till gymmet eller löprundan? Eller kanske en stilren T-shirt från Air Jordan kollektionen? Eller varför inte inhandla något fint till era fyrbenta vänner? Det och mycket annat hittar du på AIK Shops hemsida – samt i butiken som ligger i Friends Arena i Solna.

Vad gäller?
Välj ut tre svartgula varor och få den billigaste varan på köpet. Ett köp av till exempel en inmarsch-jacka, en T-shirt och en kylskåpsmagnet skulle innebära att du får det sistnämnda på köpet. Passa på att välja ut dina favoritartiklar innan sortimentet säljer slut – det är först till kvarn som gäller.

Sommarrean gäller både på AIK Shops webbutik, samt i butiken. Mer information om hur du hittar hit och vilka öppettider som gäller hittar du här.

Observera att rean inte gäller för on demand-varor som 2024-års matchtröjor, samt alla glasvaror – som till exempel champagneglas.

Välkomna att besöka butiken eller klicka in dig på AIK Shops webbutik.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll