Bortareseinformation: Mjällby AIF – AIK (herr)

2024.04.11, kl 17:00
Lördagen den 13 april beger sig AIK till Blekinge för en match som tillhör omgång 3 av Allsvenskan 2024. För motståndet står Mjällby AIF och avspark på Strandvallen i Hällevik sker kl 15:00.
AIK:s tilldelade ståplatssektion är slutsålt, men det finns platser kvar på vår sittplatssektion. Här nedan finns information som underlättar din resa och besök.

Annons:

Vad?

Mjällby AIF – AIK. Allsvenskan, omgång 3.

När?

Lördagen den 13 april. Avspark sker kl 15:00.

Var?

Strandvallen, Hällevik. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

AIK har tilldelats ca 800 biljetter till matchen. Vår ståplats är slutsåld så köp biljett till vår tilldelade sittplatsssektion. Vi rekommenderar att du köper förköpsbiljett via den här länken snarast för att vara garanterad plats.

Hur tar jag mig till arenan?

Strandvallen hittar du på Campingvägen 44 i Sölvesborg.

Vad gäller inne på arenan?

Entréerna öppnar en timme före avspark. Bortasektionen har entréerna J och K (kortsidan mot havet). Där kommer publikvärdar att finnas på plats för eventuella frågor.

I kioskerna accepteras kontant- och Swish-betalning. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Väskförbud: På grund av krav från Polismyndigheten kommer det inte vara möjligt att ta med sig väskor in på arenan. Väskförbudet gäller alla typer av väskor, inga undantag kommer att göras beroende på storleken av väskan. Förbudet innefattar även alla typer av påsar. Läs mer på denna länk.

SLO på plats i Hällevik?

Ted Hedström. +46 708 53 18 91 (matchdag).
Mathias Johansson.

För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@aikfotboll.se.

SLO uppmanar: OBS! Kasta inte in saker, inte ens innanför staketet. Det är aldrig ok. Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Allsvenskan 2024 tv-sänds i Discovery+.

Något annat som är värt att veta inför matchen?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och ladda ner appen AIK+. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll