Biljettinformation inför bortaderbyt mot Hammarby

2023.08.17, kl 13:12
Söndagen den 3 september 2023 beger sig AIK till Tele2 Arena för säsongens sista allsvenska bortaderby. Nedan följer information för dig som tänkt se matchen på plats.

Annons:

Du som är årskortsinnehavare på Friends Arena säsongen 2023 har förtur på köp av biljetter till AIK:s tilldelade sektioner. Förturen inleds onsdagen den 23 augusti 2023, kl 14:00. Redan under måndag förmiddag (den 21 augusti) kommer du att få ett e-postmeddelande med en kod som du behöver för att kunna genomföra ditt köp.

AIK Fotboll har tilldelats drygt 4 000 platser till derbyt. Observera att biljetterna till bortaderbyna på Tele2 Arena brukar sälja slut snabbt. Principen först till kvarn gäller, maximalt fyra biljetter/kod. Har du fler än fyra årskort, kontakta arskort@aikfotboll.se.

Om du på tisdag (den 22 augusti), kl 10:00 fortfarande inte har fått något epostmeddelande till den mejladress du registrerat ditt årskort på, börja med att kolla så att mejlet inte fastnat i skräpkorgen. I andra hand, kontakta arskort@aikfotboll.se för assistans.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll