Nu kan du förlänga ditt årskort för 2025

2024.10.25, kl 10:00
Från och med i dag, fredagen den 25 oktober, kan du som har årskort på Strawberry Arena 2024 förnya ditt årskort till kommande säsong. Förnyelseperioden sträcker sig fram till den 25 november och därefter kommer en kortare bytesperiod genomföras innan nyförsäljningen öppnar upp den 29 november.

Annons:

Klicka här för att för att komma till inloggningssidan för ditt årskortskonto, varifrån du kan förnya din plats till säsongen 2025 på Nationalarenan.

Frågor eller funderingar?

årskort.se har vi samlat nyttig information som du kan tänkas behöva, såsom priser och beskrivningar av arenans olika sektioner.

Om du inte hittar svaret du är ute efter där så hänvisar vi alla frågor gällande årskort till e-post: arskort@aikfotboll.se.

Viktiga datum

  • Förlängningsperioden inleddes fredagen den 25 oktober 2024, kl 10:00, och avslutas en månad senare, måndagen den 25 november. Under den här perioden är det möjligt att både förlänga sin nuvarande årskortsplats – samt byta platser till andra lediga platser på arenan.
  • Därefter kommer en bytesperiod inledas den 26 november 2024, och avslutas den 28 november. Bytesperioden är ny för i år och finns till för dig som vill byta till en annan plats/sektion som varit upptagen säsongen 2024. Under den här perioden kommer det även vara möjligt att köpa till fler platser runt din nuvarande plats som varit upptagna under säsongen 2024. Under denna period kommer samtliga årskortsplatser som inte har förlängts att öppnas upp, och ni som har haft årskort säsongen 2024 har då möjlighet att byta platser till dem som tidigare varit blockerade under förlängningsperioden. Observera att om du inte förlänger ditt årskort innan 25 november kommer även din plats att släppas upp för andra årskortsinnehavare att köpa.
  • Nyförsäljningen kommer att inledas fredagen den 29 november 2024.
Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll