Allsvenskt genrep mot J-Södra

2022.03.15, kl 14:00
Den allsvenska säsongen närmar sig. Som ett genrep inför seriestarten står det nu klart att AIK Fotbolls herrlag kommer att möta Jönköpings Södra IF, på Skytteholms IP lördagen den 26 mars kl 13:00.

Biljetter till genrepet släpps till försäljning nu på onsdag den 16 mars kl 10:00, via aikbiljett.se. Biljettpris: 109 kr (reducerat pris 69 kr).

Redan nu på fredag åker laget till Norrköping för att spela en träningsmatch mot IFK Norrköping. Syftet med den matchen, som kommer att ha U21-karaktär, är att ge nödvändiga minuter i benen till de spelare som inte startade måndagens cupmatch mot Malmö FF. Avspark i Norrköping sker kl 13:00. Vi återkommer med information om tv-sändning av matchen så fort detta har slagits fast.

Lördagen den 2 april inleder AIK den allsvenska säsongen 2022, mot BK Häcken på Hisingen i Göteborg. Premiärbiljetterna släpps till försäljning av hemmalaget BK Häcken nu på torsdag den 17 mars kl 12:00. Biljettlänk kommer även den att delas på aikbiljett.se.

Del allsvenska premiären hemma på Friends Arena spelas mot IFK Norrköping söndagen den 10 april. Biljetterna till den matchen är redan släppta till försäljning. Du säkrar din biljett via den här sidan eller genom att köpa årskort.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll