Craftor AB och AIK Fotboll förlänger samarbetet

2024.02.06, kl 12:30
AIK Fotboll och Craftor AB är överens om en förlängning av avtalet. Det nya avtalet sträcker sig fram till den 31 december 2025. Under säsongen 2023 fanns Craftor med som tröjsponsor för AIK:s representationslag – Craftor har i och med förlängningen valt att utöka sin exponering och kommer även synas till på ungdomslagens matchdräkter.

– Både AIK Fotboll och Craftor kände efter vårt första år tillsammans att en förlängning var helt naturlig. Att vi i samband med det även stärker partnerskapet i dess innehåll och avtalslängd gör oss väldigt glada. Craftors stöd ger oss förutsättningar till att bygga framgångsrika säsonger tillsammans, säger AIK:s försäljningschef Johan Westin.

– Efter ett fint första år ihop med AIK fotboll där höjdpunkten var damlagets fantastiska säsong och återtåg till allsvenskan, så var en fortsättning given för oss på Craftor. Tillsammans lägger vi nu grunden i en längre satsning för ett gott samhälle där vi riktar en del av samarbetet mot AIK:s ungdomslag för att möjliggöra en tryggare och mer stabil tillvaro för alla ungdomar i AIK Fotbolls verksamhet, säger Henrik Bolinder VD Craftor AB.

Craftor AB presenterades som ny huvudsponsor inför säsongen 2023, och efter ett fint samarbete under partnernas första år har man nu kommit överens om att förlänga avtalet fram till den 31 december 2025. AIK Fotboll ser fram emot att fortsätta det fina samarbetet med Craftor AB över dem två kommande säsongerna.

Om Craftor

Craftor är en kraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva och konkurrenskraftiga sättet – för bästa resultat. Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande kraftentreprenörer med 150 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området. Vi ingår sedan december 2020 i Eleda Group. Det ger oss en unik stabilitet och möjlighet till fortsatt utveckling – såväl för våra medarbetare som företaget – samtidigt som vi kan fortsätta behålla den unika känsla som format företaget sedan det grundades för 40 år sedan.Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm och vi har etableringar över hela Sverige.

Vårt mål är inte bara att leverera de bästa, mest driftsäkra och konkurrenskraftiga anläggningarna och elnäten – vi vill också vara en god samhällsmedborgare och en trygg arbetsgivare. Vårt arbete påverkar samhället runt om oss, därför har våra etiska riktlinjer stor betydelse på alla nivåer, från våra ledande befattningshavare, anställda, styrelsemedlemmar till de som agerar på uppdrag av Craftor.

Läs mer om Craftor på deras hemsida

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll