AIK Fotboll och Din Bil / Volkswagen förlänger samarbetet

2024.03.28, kl 12:00
AIK Fotboll och Din Bil / Volkswagen har kommit överens om att förlänga samarbetet som pågått sedan 2016. Det nya avtalet innebär att Volkswagen kommer att vara officiell bilpartner till AIK Fotboll.

– Vi förlänger med stolthet ett sedan tidigare långt partnerskap med Volkswagen. Volkswagen är en billeverantör av absolut högsta klass som ger oss de bästa förutsättningarna utanför planen, och med sitt partnerskap ökar våra möjligheter att prestera på planen. Vi ser fram emot att fortsätta bevisa vårt värde för varandra under kommande år, säger Johan Westin, försäljningschef på AIK Fotboll.

– Vi på Volkswagen i Stockholm är stolta över att kunna förlänga avtalet med AIK Fotboll. Vi har sedan 2016 haft ett mycket bra samarbete med klubben och det har skapat relationer och synlighet för varumärket Volkswagen. Fotboll har en stor förankring i Stockholm och hos många av våra kunder och medarbetare, det är en riktig folksport som passar oss väl, säger Johan Karlson, märkeschef Din Bil / Volkswagen Stockholm.

Volkswagen Sverige klev in som officiell bilpartner till ligorna Allsvenskan och Superettan under säsongen 2016 och blev samtidigt huvudsamarbetspartner till AIK Fotboll. Din Bil / Volkswagen har funnits exponerande bland annat på framsidan av shortsen för våra representationslag – vilket man kommer att fortsätta göra i och med det nyskrivna avtalet. 2019 fördjupade parterna sitt samarbete när man lanserade den AIK-modifierad personbilen – Ink-Edition som endast såldes i 128 exemplar till supportrar som kunde visa upp en AIK-tatuering.

Vi är stolta över att kunna förlänga det goda samarbetet med AIK Fotbolls numera officiella bilpartner – Din Bil / Volkswagen.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll