AIK Fotboll och MatchWornShirt förlänger samarbetet

2024.02.07, kl 15:00
Inför säsongen 2023 skrev AIK Fotboll och MatchWornShirt ett samarbetsavtal som innebar att supportrar fick möjlighet att bli ägare till använda matchtröjor från säsongen. Det står nu klart att detta avtal förlängs fram till den 31 december 2026.

– Under 2023 bevisade vi våra värden för varandra. MatchWornShirt har känt av det stora intresset och engagemanget i våra tröjor vilket gjort att de valt att utöka och fördjupa sitt partnerskap i AIK Fotboll. Vi är tacksamma för att de förlängt med ytterligare 3 år då detta partnerskap gör oss starkare under dessa år, säger Johan Westin, försäljningschef på AIK Fotboll.

MatchWornShirt är ett digitalt auktionsföretag som inriktar sig på att uppfylla fotbollssupportrar drömmar. Man har sedan starten 2017 auktionerat ut matchanvända- och signerade fotbollströjor till supportrar över hela världen. Detta ger människor möjlighet att få en unik kontakt med sina favoritlag – och sina favoritspelare. Förutom att erbjuda supportrar denna unika möjlighet, har MatchWornShirt även från starten arbetat tydligt och effektivt med välgörenhet.

Inför säsongen 2023 påbörjade AIK Fotboll ett samarbete med MatchWornShirt – där matchtröjor som används under utvalda matcher från dam- och herrlaget auktionerades ut till våra supportrar. Detta har resulterat i att flera AIK:ares drömmar har gått i uppfyllelse då man fått möjlighet till att bli ägare till en matchanvänd AIK-tröja.

Efter ett fint samarbete under parternas första år tillsammans har man nu kommit överens om att förlänga avtalet – och med det fortsätta att uppfylla AIK-supportrars drömmar.

Vi är därför stolta över att presentera ett nytt treårsavtal med MatchWornShirt och ser fram emot ett gott samarbete över kommande år.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll