AIK Fotboll och Maskrosbarn firar Svartgul julafton tillsammans igen

2022.12.01, kl 13:36
AIK Fotboll och organisationen Maskrosbarn kan med stolthet och värme meddela att traditionen Svartgul julafton fortsätter.

För de flesta förknippas julen med glädje, förväntningar och gemenskap. Men för många barn och ungdomar som lever i svåra hemförhållanden är julen en av de värsta perioderna på året med ökad oro, ångest och utsatthet. AIK Fotboll vill därför tillsammans med Maskrosbarn försöka skänka en fin upplevelse för dessa barn, genom att bjuda in till ett julbord på O’Learys i Mall of Scandinavia på Julafton.

Vill du stödja Svartgul jul?

Då har du nu chansen att bidra med en eller flera julgåvor till barn och ungdomar som kommer att delta under Svartgul julafton. Alla barn som deltar på Svartgul julafton kommer att få julklappar för samma värde och genom att att köpa ett eller flera gåvopaket är du med och bidrar till att ett eller flera barn får en varsin julklapp.

Barnrättsorganisationen Maskrosbarn har sedan 2005 arbetat med att förbättra levnadsvillkoren för barn med föräldrar som har ett missbruk, en psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Organisationen erbjuder stöd, såsom läger på skollov, ungdomsgård och stöd över internet samt arbetar aktivt med att sprida information till barn och vuxna runt om i Sverige. Känner du igen dig eller vill veta mer? Gå in på www.maskrosbarn.org.

Julbordet äger rum hos AIK Fotbolls samarbetspartner O’Learys i Mall of Scandinavia på Julafton. Arrangemanget är helt alkoholfritt och genomförs i samarbete med Maskrosbarn, som kommer att närvara med barn och ledare. Här träffas vi, äter julbord, delar ut julklappar och firar julen tillsammans.

Vi tackar även O ‘Learys i Mall of Scandinavia för att de öppnar dörrarna och bjuder in till det fantastiska julbordet på julafton även i år.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll