AIK Fotboll kallar till föräldramöte i Solna gymnasium

2023.10.02, kl 14:00
Med anledning av den tragiska händelsen vid Mälarhöjdens IP förra veckan, det rådande läget i landet och en uppföljning på det utskick med information om incidenter vid Skytteholms IP som tidigare gått ut till föräldrar och vårdnadshavare till barn inom klubbens barn- och ungdomsverksamhet så kallar AIK Fotboll till ett föräldramöte i Solna gymnasium tisdagen den 10 oktober 2023, kl 18:00.

Som land står Sverige inför en enorm utmaning att försöka vända den negativa utveckling som vi ser i samhället, och alla goda krafter behöver agera på bästa sätt. Under förra veckan hörde många föräldrar och vårdnadshavare av sig till AIK Fotboll och uttryckte sin oro. Vi förstår och delar er oro. Klubben arbetar tillsammans med Solna stad och Polisen för att i det längre perspektivet vara en naturlig del i att bryta den negativa utvecklingen och samtidigt säkerställa att idrottsplatserna i Solna, där AIK Fotboll bedriver verksamhet, ska vara den trygga och glädjefyllda plats som barn och ungdomar förtjänar.

På mötet i Solna gymnasium kommer representanter från AIK Fotboll att informera om det rådande läget, den handlingsplan som klubben som fotbollsförening har samt hur samverkan mellan AIK Fotboll, Solna stad och Polismyndigheten ser ut och vilket stöd AIK Fotboll förväntas få. Det kommer självklart också ges möjlighet att ställa frågor under mötet.

Tisdagen den 10 oktober 2023, kl 18:00 välkomnar vi er till Solna gymnasiums aula på Råsundavägen 80 i Solna. Ingen föranmälan krävs.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll