AIK Fotboll inleder samarbete med 360Player

2024.09.24, kl 12:00
AIK Fotboll är överens om ett samarbetsavtal med 360Player. Samarbetet innebär att AIK Fotboll kommer att använda 360Players innovativa verktyg för att ytterligare stärka sin spelarutveckling och laghantering på både ungdoms- och elitnivå.

– För oss på AIK är det avgörande att alltid ligga i framkant när det gäller spelarutveckling och att ge våra tränare och spelare de bästa verktygen för att nå framgång. Anledningen till att vi väljer 360Player är att de erbjuder ett system som samlar allt på ett och samma ställe samtidigt som de ligger i framkant vad gäller utvecklingen. Med 360Player kan vi säkerställa att vi fortsätter att utveckla våra spelare på bästa möjliga sätt, säger AIK FF:s föreningschef, Jonas Hägerhäll.

– Vi är oerhört glada över att få samarbeta med en klubb av AIK kaliber. AIK har en lång och framgångsrik historia inom svensk fotboll, och vi ser fram emot att bidra till deras fortsatta framgångar genom att erbjuda våra avancerade lösningar för att optimera spelarutveckling och laghantering, säger Mats Kraitsik, VD för 360Player.

Samarbetet innebär att AIK Fotboll får tillgång till en heltäckande plattform som integrerar spelarutveckling, kommunikation, dataanalys och mycket mer – vilket kommer att underlätta arbetet med att skapa en miljö där både spelare och lag kan nå sin fulla potential.

Om 360Player:
360Player är en innovativ digital plattform som erbjuder lösningar för spelarutveckling och laghantering inom sportvärlden. Plattformen används av klubbar och organisationer världen över för att optimera spelarutveckling, kommunikation och datahantering. Klicka här för mer information om AIK Fotbolls nya samarbetspartner.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll